Bedrijfsondersteuning

coach-and-shine04-2U bent manager of eigenaar van een onderneming of zonnestudio, maar soms heeft u behoefte aan ondersteuning bij het runnen van uw bedrijf. U zou graag meer omzet willen maken, er zijn conflicten tussen uw werknemers of u heeft niet genoeg tijd om u met alle details bezig te houden. Coach and Shine helpt u graag verder om uw doelen te behalen.

Functioneringsgesprekken en conflictbemiddeling

Als coach leer ik uw team kennen en weet ik de pijn / verbeter punten te herkennen. Als buitenstaander kan ik deze punten vaak beter benoemen dan u als manager of bedrijfseigenaar. Ik doe functioneringsgesprekken, conflictbemiddeling en beoordelingsgesprekken bij uw werknemers inclusief slecht nieuws gesprekken. Natuurlijk doe ik dit alles in nauw overleg met u en met een sterke focus op uw doelstellingen.

Sollicitaties en teamsamenstelling

Ik kan sollicitatiegesprekken voor u voeren en ervoor zorgen dat u de beste keuze maakt uit de beschikbare groep potentiële werknemers. Wat vooral belangrijk is, is dat de nieuwe werknemer goed binnen het bestaande team kan werken. De X factor bezit en commercieel onderlegt is. Door in overleg met u sollicitaties te coördineren of af te nemen kan ik de perfecte nieuwe medewerker voor uw team vinden. Tevens kan de nieuwe werknemer direct meegenomen worden in “Het Nieuwe Werken” d.m.v. trainen in sales en in uw bedrijf, zodat hij of zij gelijk een sterke bijdrage levert aan uw omzet.

Marketing strategieën bepalen en uitvoeren

Voor uw bedrijf kan ik de marketing strategie in overleg met u bepalen en uitvoeren. Ik ben een expert in het maken van zakelijk Facebook pagina’s en de social media strategie van een bedrijf. Verder leg ik connecties tussen bedrijven waarbij beide partijen met gesloten beurs elkaar helpen hun omzet te vergroten. Zo heb ik in het verleden contact gelegd tussen diverse parfumerieën als ook The Body Shop en Sunday’s waarbij de producten van deze winkels beschikbaar zijn in de zonnestudio voor de klanten. Ook flyeracties en het inhaken op regionale feestdagen of gebeurtenissen doe ik graag. Mijn marketing ervaring in de branche en uw kennis van uw regio zorgen voor een perfecte combinatie om gericht reclame te maken voor uw bedrijf.

Assortimentsamenstelling

Voor zonnestudio’s heb ik een speciale dienst: advies bij de assortimentsamenstelling. Vertel mij wat uw doel is, ik vertel u welke producten u het beste kunt verkopen in uw zaak. Ik weet alles over de populariteit van producten bij klanten, de winstmarge en wat een reële verkoophoeveelheid is voor ieder product. Enkele van de merken waar ik alles over kan vertellen zijn: Australian Gold, Designer Skin, Swedisch Beauty, Playboy, Fiesta Sun etc…

Klankbord en algemeen advies

Ik heb jarenlange ervaring als coach, en kan u als bedrijfsleider helpen bij vragen zoals:

  1. Ik start een studio, vanaf welk moment zal mijn team getraind moeten worden?
  2. Hoe houd ik mijn medewerksters gemotiveerd?
  3. Hoe verhoog ik de gemiddelde besteding van mijn klanten?
  4. Wat is een geschikt cosmetica assortiment?
  5. Welke marketing acties werken het beste?

Mijn antwoord op de vraag “Ik start een studio, vanaf welk moment zal mijn team getraind moeten worden?” is bijvoorbeeld: Vanaf het moment dat de studio opent. Zo zal het team direct weten wat er van ze verwacht wordt en zullen zij de juiste benadering hanteren waarmee direct commercieel wordt meegedacht.