Training

Bij Coach and Shine bent u aan het goede adres voor zowel trainingen als bedrijfsondersteuning. Alle diensten zijn erop toegespitst om de omzet snel en structureel te verhogen en ondertussen de klanttevredenheid te zien groeien doordat de tevredenheid, het zelfvertrouwen en het enthousiasme van de werknemers stijgt. Hier vindt u onze trainingen en onze bedrijfsondersteuning diensten.


Training Het Nieuwe Werken ‘On the job’

coach-and-shine02De training Het Nieuwe Werken ‘On the job’, is een compleet pakket van coachen en trainen met  uiteraard zo ook weer de focus op het verhogen van klanttevredenheid. Gezamenlijk wordt een doel gesteld. Gedurende een aantal afgesproken weken zal ik het team intensief begeleiden. On the job en op afstand
Het pakket bestaat uit drie aspecten: praktijk, theorie en scholing.
Praktijk ‘On the job’ Gedurende een aantal dagdelen werk ik mee met uw medewerkers terwijl zij hun dagelijkse functie uitvoeren. Hierbij coach ik de medewerkers in hun werk, zet de puntjes op de i, evalueer hun acties en train ik hen om meer uit het klantcontact te halen. Natuurlijk draag ik uw bedrijfskleding zodat de klanten geen weet hebben van mijn rol.
De theorie Ik bespreek situaties uit de praktijk met uw werknemers en speel situaties na in rollenspellen. Hierbij train ik de werknemer om met de klant mee te denken en mogelijkheden te zien om een extra verkoop te realiseren. Tevens bestaat de theorie uit een hand en werkboek waar werknemers na mijn vertrek in kunnen werken. Een volgende trainingsdag of per telefoon bespreek ik de opgaven met de werknemer.
Scholing Wanneer je binnen de zonnestudio branche adviseert, is het van belang dat je weet waarover je praat. De gemiddelde besteding per klant kan onder andere verhoogt worden d.m.v. de cosmetica, pré en after suns. Ik leer het team eigenschappen van de lotions en hoe zij kunnen bepalen wat de klant nodig heeft. De daarbij behorende sales technieken waardoor zelfvertrouwen groeit. Zij zullen de klant beter kunnen adviseren en daarmee meer klanten kunnen overtuigen over te gaan op een aankoop. Hier geldt: ‘Kennis is macht’.


Sales training

certificaatIn tijden van crisis moeten wij ons onderscheiden! Maar hoe…? Commercieel denken met de beste service als uitgangspunt! Meedenken en inleven met onze klant.

Ik bied praktijkgerichte training waarbij d.m.v. rollenspellen diverse ‘lastige’ ‘uitdagende’ praktijk situaties worden nagebootst. Voorbeelden worden behandeld. Hoe leef ik me in en hoe maak ik van een ‘nee’ een ‘ja’? Hoe motiveren wij ons team? Leren van elkaar, werken en adviseren vanuit plezier.

Sales training is perfect voor…

  • Retailers die behoefte hebben aan omzetverbetering.
  • Een team waar behoefte is aan een ‘frisse wind’. Puntjes op de i, wat is het doel en hoe bereiken we die?
  • Bedrijfsleiders die het team willen motiveren zonder druk uit te oefenen. Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op?

Training op maat

Door mijn jarenlange ervaring ken ik de zonnestudio-branche door en door. Heeft u een specifiek probleem binnen uw organisatie? Lukt het u niet de doelen te behalen die u voor ogen heeft? Door het trainen van uw personeel en het adviseren betreft de wijzigingen die u kunt doen aan uw concept kan ik helpen uw doelen te behalen. De focus is altijd op het realiseren van een structureel hogere omzet waarbij een stabiel team, lekker in hun vel en ‘snappen het doel’ onmis baar is.


Commerciële training

Een aantal keer per jaar organiseer ik een commercieel event op een centrale locatie in Nederland Houdt hiervoor de website of de Facebook pagina Coach&Shine in de gaten.


Promotie dagen

Een promotie dag wordt in de salon of studio vooraf aangekondigd d.m.v. posters. Zo’n dag wordt mede mogelijk gemaakt door Bradford & Hamolton (Australian Gold). Zodat de klanten van de studio van de gelegenheid gebruik mogen maken diverse lotions te testen. Kortingen en akties worden die dag aangeboden. Op zo’n dag, tijdens een rustig moment, wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om direct aandacht te besteden aan het team of aan de dienstdoende consulent m.b.t. sales training en scholing. Een duidelijke win-win situatie! 🙂


Bestellingen boeken en laminaten

Ik geef handboeken en werkboeken uit voor de trainingen. U kunt ook een logboek bestellen waar u precies kunt bijhouden wat uw omzet is. Als ondersteuning voor zonnestudio’s geef ik ook balie-laminaten uit, dit zijn speciale gelamineerde teksten waarop aan klanten wordt uitgelegd waarom u kiest voor het aanbieden van een bepaald cosmetica product. Hierin staat advies voor de klant welke u werknemers ook kunnen gebruiken.
Wilt u meer weten over deze boeken of wilt u ze bestellen? Neem contact op!


Coach and Shine “Flex Training”

Flex training is ontwikkeld voor studio’s die weer een ‘boost’ kunnen of zelfs moeten gebruiken. Deze dienst is bedoeld voor studio’s waar al eerder een Coach and Shine training is gegeven. De consulenten zijn bekend met het concept “Het Nieuwe Werken”.

Dè VOORDELEN van Flex Training:

  • Per direct inzetbaar dus geen wachttijd van weken
  • Alle overige voordelen van COACHING en BEGELEIDING op persoonlijk vlak
  • Persoonlijke aandacht
  • Herhaling van de basiskennis
  • Elk moment van de dag een aanspreekpunt voor de consulent
  • Directe omzetstijging op alle gebieden (Zontijd, Cosmetica en Sunnydeals)

“Flex Training” Het Nieuwe Werken houdt in:

Coaching op persoonlijk vlak d.m.v. dagelijkse telefonische begeleiding (tot max.1 uur per/dg) gedurende 1 of meerdere weken. Tijdens elke dienst telefonisch contact, bij voorkeur alle diensten bij aanvang. Tijdens dit contact wordt de basis weer kort behandeld, zullen (nieuwe) doelen worden gesteld, pijnpunten achterhaald en uiteraard op een motiverende en vooral leuke manier gecoacht. Mee luisteren terwijl klanten worden ‘geholpen’, sturen en begeleiden op afstand, uitdagingen creëren en deze monitoren.
Win-win situatie 🙂

Investering Flex Training NU slechts:
€ 295 p/wk excl. BTW.

Wilt u meer weten of deze training boeken? Neem contact op!