Referenties

Laat u overtuigen door de bedrijven die u voor zijn gegaan!

Mijn klantensundays

  • Sunday’s Nederland www.sundays.nl
  • BlueSun
  • Sunsation
  • Australian Gold
  • Bradford & Hamilton
  • en vele andere

Mijn relaties

Jaarlijks neem ik op uitnodiging van Australian Gold deel aan de Europese “train de trainer” seminars waar tevens het nieuwe assortiment wordt geïntroduceerd.

Reacties van Coach and Shine klanten

Dick van der Zwan | Franchisecoach Sunday’s Nederland

Binnen onze organisatie, Sunday’s zonnestudio’s, geef ik de franchisenemers het advies om een on-the-job training te laten uitvoeren door Coach and Shine voor de medewerk(st)ers.

De ervaringen van de studio’s zijn zeer goed. De medewerk(st)ers worden getraind in het “nieuwe werken”, ze zijn hierdoor beter in staat de klant een gedegen advies te bieden.

In de studio’s waar de training gevolgd is, zie je een toename in de verkoop van producten en een toenamen in de cross-selling t.a.v. verhoging zontijd en verkoop zontegoeden.

De bevlogenheid waarmee de trainingen verzorgd worden, heeft zijn weerslag op de medewerk(st)ers die na de training met vergroot enthousiasme en zelfverzekerdheid hun werkzaamheden uitvoeren. Een training verzorgd door Coach and Shine is een echte aanrader.

Rob Bontje | Franchise nemer van Sunday’s Maastricht

In de tweede helft van juni heeft Sunday’s Maastricht met succes gebruik gemaakt van de Flextraining van Diana.

Door het intensieve en dagelijkse contact met de medewerksters is het gelukt om het klantgericht verkopen aanzienlijk te laten stijgen. Diana heeft na een week begeleiding het team een week zelfstandig door laten gaan om daarna wederom een week de intensieve begeleiding door te zetten.

De resultaten liegen er niet om. De gemiddelde omzet per klant steeg met 125%. De cosmetica omzet steeg in deze 3 weken met ruim € 2.200. Daarmee is de investering in Diana’s training al tijdens de eerste 2 weken terugverdiend. Bovendien is het team heel enthousiast over hetgeen ze nu dagelijks toepassen. Ik zal dit over een paar maanden zeker herhalen.

Petra | Sunday’s Groningen

Afgelopen week hebben wij (Sunday’s Groningen) weer een opfris cursus gehad van Diana! Het hele team is dankzij Diana weer flink gemotiveerd om klanten goed te adviseren en de Australian Gold producten te verkopen. Diana legt alles helder uit, van de inhoud van de producten tot het aan de man brengen van deze producten. Het is voor ons erg handig om te weten hoe te reageren in bepaalde situaties en welke crèmes het meest geschikt zijn voor een bepaald huidtype. Zulke gegevens haal je niet uit boekjes en Diana legt alles perfect en met enthousiasme uit! Altijd erg gezellig, maar vooral leerzaam als ze langskomt!

Claudia, namens team Sunday’s Dordrecht

Dankzij de cosmetica training van Coach & Shine van Diana van Baarsel, hebben wij veel meer inzicht in de producten van Austrialian Gold gekregen. Meer inzicht in de verschillende producten, geeft ons automatisch meer zelfvertrouwen in een advies naar de klanten toe. Gedurende de training heeft Diana verschillende tips gegeven die wij tijdens het adviseren kunnen toepassen. Het resultaat is dat de klanten ervaren hoe belangrijk cosmetica gebruik is en gaan zeer tevreden de deur uit. Ook ligt de gem. omzet van de cosmeticaverkoop vele malen hoger dan in de voorgaande jaren! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en willen Diana dan ook hartelijk bedanken voor haar positieve ‘ coach&Shine trainingen!

Door haar enthousiaste manier van coachen en kijk op de motivatie om cosmetica te gebruiken leer je het op z’n goede manier te adviseren dat iedereen om is.

Miep Huijdink | Sunday’s Purmerend

Vorig jaar de eerste kennismaking met Diana voor training en coaching van het personeel van onze studio in Purmerend. Oktober van dit jaar een opfris training en training en coaching van het personeel van onze nieuwe studio in Hoorn.

Zoals ik vorig jaar ook al heb vermeld zijn de trainingen en coaching van Diana van hoge toegevoegde waarde voor de advisering aan cliënten en verkoop van cosmetica.

Onze studio in Hoorn is daar een goed voorbeeld van. Na overname, in april van dit jaar, was de verkoop van cosmetica beperkt. Door extra energie van onze kant is dat wel verbeterd, maar de training en coaching van Diana heeft de verkoop een extra boost gegeven. De studio staat al weken in de top drie van best verkopende cosmetica van alle Sundays studio’s.

Dat kan geen toeval zijn !!

Marije namens team Sunday’s Leeuwarden

Diana van Baarsel heb ik leren kennen via een Cosmetica cursus een half jaar geleden op ons hoofdkantoor van Sunday’s . Helaas was ik destijds de enige van ons team die de cursus kon volgen. Na deze dag zagen we bij mij qua verkoop een stijgende lijn. Ik heb tijdens deze cursusdag veel van Diana geleerd, ze weet alles over de producten, hoe je deze het beste aan de man brengt, en haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk!

Deze dag is zo goed bevallen dat we hebben besloten om een training op locatie te volgen van Diana waarbij ons hele team aanwezig was.

Diana is 19 december j.l bij ons in de studio in Leeuwarden geweest. Tijdens deze dag heeft ze ook op de andere collega’s haar kennis en enthousiasme overgebracht.

Het hele team is daarna met deze kennis aan de slag gegaan en met succes , want wij zien weer een stijgende lijn in de verkoop!

Voor iedereen een aanrader om een cursus van Diana te volgen !

Bernadette – Sunday’s Voorburg

Diana heeft bij Sunday’s Voorburg een cosmetica cursus gegeven en dat is een echte aanrader! Met de uitleg van Diana, wat zij super goed doet, hebben wij weer een stijgende lijn in de verkoop van cosmetica producten. Diana weet zoveel over de producten te vertellen. De manier waarop zij de klanten benadert is geweldig en kan ik alleen maar zeggen dat het een aanrader is voor iedereen.

Diana je bent een topper!

Zonnestudio Blue Sun Zoetermeer

Niet alleen een super coach maar ook een super persoonlijkheid!nooit had ik verwacht dat ik nog eens een goede product verkoopster zal worden,maar dankzij Diana ben ik erin gaan geloven en sta ik voor de volle 100 procent achter wat ik doe..dank je wel Diana!vanaf dag 1 geloofde je in mij,en al zeg ik het zelf,je had gelijk!!!

Kim – Sundays Alphen aan den Rijn

In de maand januari heeft Diana ons de training “Het nieuwe werken” gegeven, dit was een hele leuke en vooral leerzame ervaring. Met haar enthousiasme brengt ze al haar kennis aan je over. Ze heeft ons opgeleid tot een deskundig team, waar wij haar heel erg dankbaar voor zijn. Naast dat er een duidelijke stijgende lijn te zien is in de verkoop, beleven wij nog steeds veel plezier aan de cursus met elkaar. Onze klanten benoemen regelmatig dat zij erg blij zijn met het advies. Kortom zoals vele hier ook aangeven de cursus is echt een aanrader!!

Naast de cursus zijn ook de promotiedagen echt een aanraden om samen met Diana te doen.

Diana, we hebben ontzettend veel van je mogen leren! Bedankt hiervoor en we gaan je hier in ieder geval nog heel veel zien!

Kim Hendrix van Oudenaarden – Salon Blits

Na de training die ik van Diana mocht ontvangen ging ik met zoveel zelfvertrouwen en motivatie weer aan de slag. Ik weet precies hoe ik een klant goed kan adviseren nu en dat geeft me zoveel meer plezier in mijn werk. Zowel producten van australian gold, alsook mijn Huidverzorgings producten van Gerard’s die ik in mijn salon gebruik en adviseer.

Ik ben je enorm dankbaar Diana! Voor andere schoonheidssalons die nog twijfelen, deze training moet je volgen, het maakt je een betere specialiste!!!

Wilt u ook een referentie insturen? Dat kan met onderstaand formulier:

Uw naam

Uw e-mail adres

Waar ken je Diana van?

Uw referentie berichtje