Even voorstellen

diana

Even voorstellen

Mijn naam is Diana van Baarsel, moeder van 3 prachtige dochters en woonachtig in Brielle. een echte duizendpoot. Ik zag er een uitdaging in het “stralen in de shop” zo veel mogelijk terug te brengen. Iets wat ik erg kon missen binnen de retail en wat momenteel noodzakelijk is geworden om te blijven bestaan. Onderscheiden is het sleutelwoord :).

Met mijn passie voor de zonnebranche i.c.m. mijn ervaring als coach, streven naar het verhogen van de service en het creëren van enthousiasme binnen teams. Mag ik doen wat ik het meest geweldig vind.
Ik ben energiek en in mijn werk zéér serieus. In de jaren voordat ik met Coach and Shine begon, heb ik mij kunnen bekwamen in leidinggevende- en coördinerende functies in de dienstverlenende sector. Ik ben snel in mijn werk, serieus, praktisch en altijd oplossingsgericht. Een omgeving waar klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service verwacht wordt, staat centraal.

Naast mijn gezin vind ik het heerlijk om een bijdrage te leveren aan een ambitieuze organisatie waar een verfrissende nieuwe blik, een motiverend zetje in de rug, op dit moment als geroepen komt.

Een goede ondernemer hoeft per definitie niet ook een expert te zijn op het gebied van Personeel, Commercie of Marketing. Wellicht zou ik hierbij een steentje aan bij kunnen dragen d.m.v. een frisse wind door de onderneming, de puntjes op de i, alle neuzen dezelfde kant op en samen het nieuw gestelde doel binnen korte termijn te behalen! Het kan echt…
Hoe? Door het stellen van doelen en deze smart maken!

coach-and-shine04-2